OVER ONS

Welkom op de website van Autocars ’t Ros Beiaard. De referentie in de streek voor kwalitatief hoogstaand personenvervoer.

Ons wagenpark bestaat uit verschillende autocars uitgerust met een lift, luxe autocars, dubbel-deck autocars, schoolbussen, Lijnbussen en aanhangwagens. Voor iedere reis, kort of lang, de geschikte autocar.

Elk jaar worden nieuwe autocars aangekocht om in gepaste stijl en comfort te kunnen reizen.

Onze chauffeurs staan steeds voor u klaar. Het zijn professionals en volgen op regelmatige basis extra opleidingen, om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Laat je rondrijden in onze autocars en geniet van het gezelschap of een filmpje bij verre verplaatsingen. Ook lekker gaan dineren met een glaasje erbij is met de autocar geen probleem.

Stap dus snel in en geniet zorgeloos van je uitstap!

Autocars ’t Ros Beiaard staat voor: 

•Vervoer in een aangename sfeer.
•Kwaliteitsvolle reizen, zonder zorgen 
•Goede begeleiding
•Tevreden klanten!

1946: Autocars ’t Ros Beiaard wordt opgericht op 5 april 1946 door Maurits De Hauwere, Frans Van Nuffel en Aloïs Van Damme onder de naam Hanuda.

1950: Op 15 februari wordt het reisbureau Hanuda geopend in Aalst. Op 1 juni start men met de exploitatie van de lijndienst Aalst-Zele.

1951: Op 1 april wordt de vennootschap Hanuda ontbonden, waarna Autocars ’t Ros Beiaard wordt opgericht door Maurits De Hauwere. Het reisbureau Hanuda wordt gesloten.

1954: De exploitatie van de lijndienst Dendermonde-Antwerpen wordt gestart op 1 juni.

1956: 14 mei verhuist het bedrijf naar de Brusselsesteenweg 151 te Lebbeke. Een jaar later wordt de garage uitgebreid en start de bouw van het bureel.

1963: Op 1 maart start Maurits met zijn activiteiten in de sector van het goederenvervoer. Op 15 mei wordt de stelplaats vervangen door een nieuwbouw.

1964: Nieuwe lijndienst Aalst-Gijzegem.

1969: Op 31 juli behaalt Maurits zijn vergunning voor de uitbating van een reisbureau, categorie C.

1978: De eerste VIP-car in België wordt afgeleverd bij Autocars ’t Ros Beiaard door de Spaanse busbouwer Pegaso

1984: Op 13 december wordt de firma omgedoopt tot De Hauwere n.v. – Autocars ’t Ros Beiaard door Dirk De Hauwere, zoon van Maurits.

2016: Management van het bedrijf wordt overgedragen aan de 3de generatie, Filip en Kristof De Hauwere.

Op heden is Autocars ’t Ros Beiaard nog steeds een familiebedrijf. U kan bij ons terecht voor autocardiensten in binnen- en buitenland, speciale diensten zoals schoolvervoer, Lijndiensten en reizen op maat.

Sinds 2016 is een eerste groepsbrochure gepubliceerd. Deze richt zich op verenigingen en groepen van minimaal 20 personen.

Elk jaar worden enkele reizen georganiseerd, waar u individueel kan voor inschrijven.

Als reisbureau zijn we gespecialiseerd in binnenlandse bestemmingen en reizen naar onze buurlanden. Deze zijn steeds een aanrader!

We kijken er naar uit om u binnenkort op één van onze autocars te mogen verwelkomen!

Autocars ’t Ros Beiaard heeft 2 vestigingen:

- Hoofdkantoor en onderhoudsplaats: Brusselsesteenweg 151, Lebbeke

- Garage en vertrekplaats autocarreizen: Beukenstraat 133, Buggenhout

ENKELE GOEDE REDENEN

+ 1000 Reizigers


+ 100 Trips


Reizen naar vele bestemmingen


Uw reis op maat


Altijd positieve reacties van reizigers


Samen reizen met passie en liefde


Autocars 't Ros Beiaard

Ons wagenpark bestaat uit verschillende autocars uitgerust met een lift, luxe autocars, dubbel-deck autocars, schoolbussen, Lijnbussen en aanhangwagens. Voor iedere reis, kort of lang, de geschikte autocar.

Onze chauffeurs staan steeds voor u klaar van dienst te kunnen zijn. Stap dus snel in en geniet zorgeloos van je uitstap!

Reizen met 't Ros Beiaard

Bij Reizen ’t Ros Beiaard kan u terecht voor groepsuitstappen of individuele reizen. Voor de groepsreizen, kan u een beroep doen op onze groepsbrochure. Op regelmatige basis werken wij ook reizen op maat uit voor onze klanten. Hier staan uw wensen voorop.